2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangına Peklik: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylelikle yangın kabilinden durumlarda dahi kapılar insanların çıkışı derunin elverişli konumda evet.

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat gayrı kapı imalatları kadar değildir. özen edilmesi gereken noktalar vardır.

Yatay Boşaltma bölümlerinin ayrılması: Yararlanma alanı genişlemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz gayrı bir kompartmanda korumayı lakinçlar.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile mutasavvertır. Yaman ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar sayesinde acil durumlarda binanızın güvenliğini esenlayabilirsiniz.

Yangın Kapısı Kesinlikle Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına sargılı olmakla baş başa olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü simultane çabucak tahliye olmasını sağlayıcı bu kalıp birey kaybı olmaması muhtevain önemlidir.

Azalan bu rakamın şifahane, fırın, sutaş pompaları ve lütuf kamyonlarını faal durumda bırakmamak yürekin taksim edilmesi gerekiyor.

Yangın Kapısı Kolu aşağı hakikat itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayıcı Panik Sektör binasında kullanılır. Muhatara simultane ihtiyaç duyulan bu aparat berenarı fonksiyonel ve mükemmel olmalıdır.

Korunumlu koridor ve hol: Komşu evetğu mekanlarla ayrılıp, yangın amaçlı korunmak istenen koridor veya hol.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en şayeste fiyat politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık kocaoğlanrt edici bir diğer özelliği kilit + şube seti veya ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

120 zaman dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın anında kapıların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve öteki Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla çın orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının hariçya yansımaması karınin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Kanat skorsı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar nitelikli bir gereç ile strüktürlacak üretimlerde yangın bapsı pahaı belirlenebilmektedir.

Bu mevzuda salahiyetli yangın firmasından Yangın Çıkış Kapısı yardım alabileceğiniz üzere, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin bile yetişek verdikleri bilinmektedir.

Report this wiki page